БОУЕН ТЕРАПИЯ

терапията Боуен

БОУЕН ТЕРАПИЯ

Боуен терапия

  • Терапията е изключително нежна и подходяща за всеки, от бременни жени до новородени бебета и възрастни хора. Резултатите могат да бъдат забележителни още след първата сесия.
  • Tехниката е поредица от движения, които стимулират естествените реакции на организма за самолечение, както при медицински показания, така и при физически оплаквания.
  • Боуен лекува причината за медицинските състояния и болката, а не работи само върху симптомите и следователно лечението е дълбоко, дълготрайно.
  • Вместо да се работи върху една специфична област, Боуен третира тялото като едно цяло. Много от пациентите, които се обръщат към терапията Боуен за намаляване на физическата болка забелязват, че техните нива на стрес или проблеми с тревожността също намаляват.
  • Успешно лекува упорити или хронични проблеми, които не са се повлияли от други терапии.

Подобрява кръвообръщението и лимфния оток, коригира дисфункциите, подпомага усвояването на хранителните вещества и елиминиране на токсините, стимулира имунната система.

Когато посетите нашият Боуен център Вие ще получите първоначална консултация, ще се потопите в атмосфера на пълно спокойствие. Ще Ви помогнем да решите истинските причини за своя дискомфорт.

Надяваме се, че сме помогнали да разберате предимствата на терапия Боуен, но ако имате някакви въпроси, просто ни попитайте. Разбира се, най-добрият начин да разберете повече за Боуен техниката е сами да я почувствате.

Споделете в социалните мрежи...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *