АКСЕС БАРС – достъп до съзнание

Съзнанието е способността непрекъснато да се пробуждаме за повече възможности и повече избор в живота.

Аксес барс  засилва възможностите ти да осъзнаеш, че всичко в живота може да дойде с леснота, радост и слава. Може да ти помогне да намериш това, което търсиш, но никога не си успял.

С активирането на твоите точки, ти можеш да получиш достъп до всичките блага на вселената, само трябва да останеш отворен към енергията и да си позволиш да получаваш. Много често хората сами блокират енергията със своите мисли „Ами ако се случи (нещо…) и ми попречи да успея“.

Какво представляват лентите за достъп ?

Лентите за достъп или техниката от 32-те точки върху главата, помага за облекчаване на стреса от постоянните мисли. Тъй като нашият ум постоянно работи, техниката Аксес барс спира вътрешния диалог в ума,  до състояние без мисли, което му помага да се възстанови няколко пъти по-бързо. Колкото по-спокоен е вашият ум, толкова по-радостен е животът ви. Всяка от 32-те точки отговаря за конкретни области от живота: здраве, пари, творчество, радост, осъзнаване, тъга, стареене, надежда, контрол.

Аксес барс е открит в началото на 90-те години от Гари Дъглас, който преди това е станал известен с канализирането (вид дълбока медитация) и способността да усеща енергията там, където хората се блокират и ограничават.

Важно е да разберете, че тази система няма просто да ви даде отговорите, от които се нуждаете. Тя е създадена, за да ви помогне, да видите онези области и ситуации в живота, в които създавате ограничения за себе си и които може да промените само като направите нов избор. Това е техника за създаване на по-голяма осведоменост. Тя е насочена към вдъхновяване на човека чрез въпроса за създаване на по-добър живот от този, който вече има. Какво още е възможно и как да стане по-добре от това ? – е въпрос който отваря много нови възможности, дори такива за които още не сте се сетили.

Когато си задаваме въпроси ние започваме да търсим нови начини за решаване на дадена ситуация. Въпросите ни подтикват да търсим нещо ново. Те ни вдъхновяват да направим ново откритие, дори и такова, което не е измислено до сега. Когато си задаваме въпрос, е като да напишем в Google, че търсим червена кола. Google ще ни предложи безброй възможности и ние трябва само да решим коя ни харесва. Нещо подобно, но много по-мащабно се случва когато зададем въпрос на вселената. Само трябва ума ни да притихне за да можем да чуем отговора. Във вселената има всички блага от които се нуждаем за да имаме един по-весел и щастлив живот. Живот изпълнен със смисъл. Аксес барс може да ви помогне да активирате вашите дарби и способности. Като се научите да задавате въпроси и най-важното да чуете отговора, когато ума ви притихне и се успокои.

 

Как се случва изцелението в сесията Аксес барс ?

Барс точките се активират с леко докосване. Забавя се честотата на мозъчните вълни, навлиза се в алфа и тета състояние и се отваря достъп до моделите на поведение, системи от убеждения, гледни точки, чрез които човекът функционира от  детството си или други животи.

В резултат протича процес на изчистване от под-съзнанието на стари емоции, ограничаващи програми, убеждения пречещи да се живее пълноценно и щастливо. Освобождава се информация и енергия, която е ограничавала вашето съзнание и пречи да преминете в качествено ново ниво на живеене. В резултат се явява пространство да допуснете в живота си всичко ново, което действително искате, а вие ставате много по-осъзнати.

Как работи лентата за достъп ?

Лентите за достъп са като мозъчен масаж или баня на тялото, която идва на помощ на умореният мозък. Дори да получавате по една сесия на седмица, умът ви го вижда като пълна ваканция. Състоянието на тялото, съзнанието, обичайният начин на гледане на нещата, начин за справяне със стреса и решаване на проблеми се променят много бързо.

Сесията продължава мълчаливо. Никой нищо не ви казва, не съветва, мозъкът потъва в спокойно състояние и самостоятелно определя кое работи за него и кое не. Ефектът е много по-голям от ежедневен час медитация и не са необходими усилия. Лягате на кушетката, терапевта слага ръце върху главата ви и докосва определени точки, в резултат на което умът изравнява настройките, които не работят.

Основното предимство на баровете за достъп е, че само за час сесия получавате такава релаксация, сякаш почивате на морето в продължение на две седмици. След сесията човек става по-присъстващ в живота си. Той променя своите гледни точки и формира за себе си нова реалност, ново моделирано поведение, като по този начин създава нов резултат. И което е много важно, осъжданията изчезват от главата му.

Значението на докосването на тялото в баровете за достъп

Хората свикват да изграждат лични бариери за да останат в зоната си на комфорт и по този начин се отдалечават от желаната цел. Благодарение на активирането на Барс точките, човек преди всичко се учи да ‘‘получава‘‘.

Аксес барс помага да се отървете от проблемите и безпокойството. По време на едночасовата сесия повечето хора веднага потъват в състояние близо до заспиване. В същото време всички действия не казват нищо на човек, не се опитват да променят нищо в главата му. Не се опитват да внушават нови принципи. Мозъкът сам определя кои нагласи вече не са необходими и получава широко пространство за действие.

Чрез техниката Аксес барс вие се научавате да бъдете себе си.

Преставате да се ограничавате с приетите норми , които ви е наложило обществото . Мирогледа ви се разширява и се научавате да следвате по-ясно пътя на вашата душа.

Ако статията ви докосна и усетихте, че Аксес барс е част от пътя ви на осъзнаване може да си запазите час на тел.: 0885 42 18 42