Боуен помага при болки в рамото

болки в рамото

Боуен е изключително нежна мануална терапия за болки в рамото с която се постигат отлични резултати.

Нежните движения, които се правят на точно определени места върху мускули, сухожилия и стави помагат на болки в рамото (замръзнало рамо) да се възстанови. Повечето пациенти с които работим усещат подобрение относно болката и ограниченото движение още след първата процедура. При други са необходими няколко процедури в зависимост от степента на проблема.
Причините за замръзнало рамо могат да бъдат много от травма, пренатоварване, възпалителни процеси до простуда и инфекциозни заболявания.
Движението на рамото става ограничено. Дори и прости движения като закопчаване на сутиен или пъхане на риза в панталоните стават трудни или невъзможни. Болката може да бъде постоянна. Концентрирането върху работата може да бъде трудно, поради болката, която не стихва. Болката често става ужасна през нощта, когато се опитвате да заспите. Липсата на сън не е нещо необичайно. Един лек удар или определени движения могат да предизвикат огромна болка.

Боуен терапията е помогнала на много хора да преодолеят проблема със замръзналото си рамо.

Нежните боуен движения релаксират тялото, заедно със специфични движения за самото рамо, помагат на тялото да се възстанови.
Повечето клиенти, с които съм работила, са усетили реално подобряване относно болката и движението на рамото, след няколко процедури по Боуен терапия. Ако един открива значително подобрение след еднократна процедура, за повечето хора, между 3 и 6 процедури, дават със сигурност много добри резултати.

Боуен терапията е особено полезна с това, че цялото тяло се включва по време на процедурата, а не само рамото.

Хората със Замръзнало рамо често откриват, че не само рамото им е с ограничени движения, но също и други части на тялото им. За да защити рамото от подутини и болка, цялото тяло се движи и действа по различен начин, което се проявява в ограничения на други места. За някои, тези други ограничения могат да допринесат за забавяне на възстановяването на рамото, тъй като тялото остава в компенсаторен режим. Боуен терапията може да помогне да се възвърне баланса на тялото като цяло, за да предотврати появяването на други проблеми, докато помага за разрешаване на тези, които са вече налични.
Вместо да чакате Замръзналото рамо да се погрижи само за себе си, може да се възползвате от Боуен терапия. Сигурна, без болка и много нежна …..и много ефективна!
Ще се радваме да помогнем в облекчението на вашата болка и да подобрим движението на рамото Ви.
Телефон за връзка: 0885 42 18 42
Ако желаете повече информация може да погледнете коментари от наши пациенти.