БОУЕН ТЕРАПИЯ

терапията Боуен

Боуен терапия

  • Терапията е изключително нежна и подходяща за всеки, от бременни жени до новородени бебета и възрастни хора. Резултатите могат да бъдат забележителни още след първата сесия.
  • Tехниката е поредица от движения, които стимулират естествените реакции на организма за самолечение, както при медицински показания, така и при физически оплаквания.
  • Боуен лекува причината за медицинските състояния и болката, а не работи само върху симптомите и следователно лечението е дълбоко, дълготрайно.
  • Вместо да се работи върху една специфична област, Боуен третира тялото като едно цяло. Много от пациентите, които се обръщат към терапията Боуен за намаляване на физическата болка забелязват, че техните нива на стрес или проблеми с тревожността също намаляват.
  • Успешно лекува упорити или хронични проблеми, които не са се повлияли от други терапии.

Подобрява кръвообръщението и лимфния оток, коригира дисфункциите, подпомага усвояването на хранителните вещества и елиминиране на токсините, стимулира имунната система.

Когато посетите нашият Боуен център Вие ще получите първоначална консултация, ще се потопите в атмосфера на пълно спокойствие. Ще Ви помогнем да решите истинските причини за своя дискомфорт.

Надяваме се, че сме помогнали да разберате предимствата на терапия Боуен, но ако имате някакви въпроси, просто ни попитайте. Разбира се, най-добрият начин да разберете повече за Боуен техниката е сами да я почувствате.

3 коментара


  1. След 1- месечна агония от неистова болка в рамо и ръка, физиотерапия, перорални и локални медикаменти с 0- ефект, Bowen- терапията на Краси от Холистик- Дружба 2- ме върна към нормалното ежедневие.Това е магия, невероятно е- опитайте сами, ако имате нужда!

  2. БОУЕН помага на цялото тяло. Пациентка съм на Краси от Холистик вече година и половина. Имам автоимунни заболявания, проблеми със ставите и шийните прешлени, давах по 180-200 лв на месец за лекарства /за химия/…..но вече не давам и стотинка.Свекърва ми е на 80 години и също ходи на терапия,защото се чуства много добре. Запишете си час, ако имате нужда и ще установите сами промените в организма и тялото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *