боуен релаксация терапия

Боуен – дълбоко релаксираща терапия.

Една от екстрите на невероятната терапия, наречена Боуен, е дълбоката релаксация, която получавате по време на сесията. Даже ако хората идват при мен само за да споделят за различни болки, страдания или умора, за тях е полезна мигновенната дълбока релаксация, която обикновено повечето хора не могат да изпитат чрез други методи на работа с тялото.

Ето какво споделя Ива:
“Боуен е дълбоко релаксиращо преживяване за мен. От всяка Боуен сесия, която имам, аз излизам, чувствайки се напълно релаксирана и без стрес. По време на моите Боуен сесии, Мая ме моли да легна на леглото и да се отпусна и всеки път, когато тя се нуждае да говори с мен по време на Боуен, например, да ме помоли да дишам дълбоко, тя говори много меко и тихо. Единствения начин, по който мога да опиша чувствата си, които имам по време на Боуен сесия, е как си представям, че съм пусната в медитативно състояние. Чувствам се спокойна и сигурна. Топло, напълно релаксиращо чувство завладява цялото ми тяло по време на Боуен. Даже когато чуя Мая тихо да влиза в стаята за лечение, за да завърши следващата процедура, аз не се стряскам и не чувствам необходимост да отворя очи или да говоря. Това, че Аз и Мая, оставаме безмълвни по време на сесията, ми позволява изцяло да ангажирам моето тяло към всяко лечебно движение и да не наруша релаксиращата среда. Боуен е фантастична терапия и аз наистина бих я препоръчала на всеки.“
– Ива М.

Хората също ценят Боуен, заради неговата способност да ги направи релаксирани в следващите дни и да могат да имат добър сън след това.

Ето какво споделя Димитър Д. :
“Отидох да видя Мая с проблеми на синусите и защото се чувствах преуморен като цяло – не спях и бях много стресиран. Нямах представа какво да очаквам и дали техниката Боуен би била от каквато и да е полза за мен, но си помислих, че си струва да се опита. Аз съм много щастлив да кажа, че след няколко сесии аз се чувствах много по-добре във всяко едно отношение“.
– Димитър Д.

Ето какво споделя Митра:
“Аз страдах от проблеми със съня много дълго време и това причиняваше големи проблеми през целия ден. […] През последните няколко години аз бях в истинска депресия и бях смазана от умора, чувствайки се понякога прекалено изморена даже, за да се храня. Боуен терапията промени всичко това. Години наред аз се чувствах прекалено изморена, за да постигна “активност“ като тази.[…] Аз вече се чувствам свежа, съживена и подмладена. Боуен терапията откри за мен цял нов свят. За мен Боуен е много повече от просто една терапия- тя е начин на живот. Аз наистина вярвам, че редовната Боуен терапия би могла да удължи живота ми с 10 години.“
– Митра Д.