лифтинг на лицето

Естествен лифтинг на лицето

Лифтинг на лицето

Естественият лифтинг на лицето е най-щадящата лицева терапия, тъй като чрез внимателни и деликатни движения се активизира както кожата, така и мускулите и съединителната тъкан. По този начин се възвръща еластичността на кожата и лицето буквално засиява и се тонизира.

Резултати от естествения лифтинг се забелязват още след първата процедура, тъй като тази първа сесия е насочена главно към съединителната тъкан. Чрез въздействие върху този вид тъкан, се повлиява кръвообращението, а кожата се хидратира и става по-гъвкава. Други забележими ефекти се изразяват в промяна на цвета на лицето. Благодарение на подобреното кръвообращение, кожата възвръща руменината и свежестта си. И не на последно място – фините бръчици се заличават.

Естественият лифтинг на лицето оказва благотворно влияние не само върху външния вид на кожата. Всяка една процедура стимулира енергийния поток в организма и успокоява нервната система. Клиентът се чувства по-релаксиран и щастлив.

Необходими са приблизително 6 процедури, за да се постигнат следните резултати: свиване на разширени пори, премахване на леки бръчици и тъмни кръгове под очите, тонизиране на кожата и т.н.

Ефектът от естествения лифтинг е неоспорим. И въпреки това, съществуват някои фактори, които определят степента на ефективност на тази лицева терапия: възраст, здравословно и физическо състояние, тип кожа и др. Оптимален ефект се получава след серия от 6 процедури, тъй като всяка една процедура въздейства върху определена структура (напр. мускулите на лицето, деколтето). Същевременно разлика може да се забележи и усети още след първата процедура. Всяка процедура има продължителност от 60 минути.

Представяме ви кадри, заснети само след една процедура, приложена върху дясната половина на лицето: